Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att skjuta bollen i fel mål

Samvetet
erinrar om gnagande måsten
som gömmer drömmar

Själens gnista
blir urskiljbar
i skuggan av ofrånkomliga krav

Bekräftelsens besvikelse
som kränker
allt slit
allt hopp
och alla uppoffringar

- Förlöjligade av fel längtan




Fri vers av ORDinary
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ORDinary
ORDinary