Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om äpplen, oss nötter emellan

En dag

Är en fågel i skogen
bättre än tio i handen

När Golfströmmen tappat kompassen
under inflytandet av smälta motpoler



är plus minus noll
inte längre lika med Newtons lagar

(Och 9.82 har inte längre något med äpplen att göra)


När jordens Yin och Yang
dränkts
i annandagsvågor av ångest

och Atlantis blivit byggprojekt



Ja, då kan vi sura i det bitna äpplet






Fri vers av ORDinary
Läst 585 gånger
Publicerad 2007-02-14 19:04



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Denna text är helt fylld av betänkansvärda meningar, som får mig att känna härliga feberrysningar...
2007-02-23

  Nina V A
Tjusigt! Bild och formuleringar, bitskt och konstaterande. Skitbra, helt enkelt
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

ORDinary
ORDinary