Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde du var annorlunda


jag trodde du var annorlunda
på något sätt speciell
konstig, som jag

du kanske var söt
men det gav du mig inget av


jag trodde du var generell
på något sätt speciell
smart, som jag

du kanske gav
men jag tog inte emot


jag trodde du var fin
på något sätt speciell
dum, som jag

du kanske var en idot
men det såg inte jag




Övriga genrer av NeverAngel
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 18:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så välfunnen poesi som behandlar relationer på ett moget och eftertänksamt sätt...ja...
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel