Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det bli värre?!


Alla Hjärtans dag

Ska det älskas en gång om året?!
Ska det ges hjärtan till dom man tycker om en gång om året?!
Ska det ges extra mycket uppmärksamhet och Kärlek en gång om året?!
Ska det va bara-du-och-jag-kväll-och-mysa-i-soffan-och-sen-går-vi-och-knullar-lite-kärleksfullt-i-sängen en gång om året?!
(aha, vi skippar knullandet på kärlekens dag va. det kallas inte kärlek annars. ja just ja, varför inte, det är ju endå en fejk-dag)

Så dom övriga dagarna då?

Det har alltid varit en skit dag det här med alla hjärtans dag för mig. Man har hoppats och hoppats men aldrig ett hjärta. Men jag gjorde som alla andra och tyckte den var bra.
Vet du, den är helt värdelös.




Fri vers av Oproficiell
Läst 809 gånger
Publicerad 2005-02-11 21:18



Bookmark and Share


  Ilutzio
Vänta du tills nästa Valentines day!
*Hämtar almenackan och gör en minnesanteckning.*

Igentligen bör det heta "Alla dagars hjärtan." och de dagarna skulle vara 365/år och den/de som man älskar ska man älska ytterst djupt på dessa dagar. Innom kärlek finns det nämligen inget som heter "INFLATION"! (Det är de där jävla amerikanarna, de är så pengagalna så de kan bara tänka i penga-begrepp. Så de tror tydligen att samma sorts inflation som finns innom ekonomi kan apliceras även på kärlek, detta är dock ett grovt tanke fel. Vi ska inte ge kärlek extra mycket på just en specifik dag, vi ska ge extra mycket kärlek alltjämt! För som sagt: Innom kärlek finns det ingen inflation eller devalvering!)
2005-06-09

    Malin Johansson
man skall älska varje dag :)
2005-02-11

  Sinko_
Kan hålla med :|
Varför inte tycka om de nära å kära varje dag?
2005-02-11

  pixter
vi går inte på det amerikansk-kommersiella skitet, eller hur?
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell