Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rimdikt


något som inte hänger ihop

Jag är så trött
jag kan inte tänka
och huset är rött
är du en änka?




Fri vers av Pea
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pea
Pea