Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte varför jag skriver över huvudtaget. och förlåt för titeln, döm inte dikten efter den, tack.


Världen är inte byggd för trasiga själar. Livet är inte till för dem som inte är ideal. (Inte till f

Världen var aldrig min att äga.

Jag hade aldrig lika mycket rätt till att andas,
aldrig lika mycket rätt
att yttra mig.
(Att leva.)

”Det var din naivitet som sänkte dig,
sötnos,
att du trodde att världen faktiskt
var till för dig.”
Det var mitt fel, alltihop.
(såklart)
Det var ju jag som trodde
på jämnlikheten.

Jag tittade utanför ramen
och jag såg inte längre på världen
med slutna ögon.
(Jag gick aldrig med rak rygg efter det
för världen knäckte mig totalt.)

Världen som inte var till för mig
kunde ändå kontrollera mig
fullt ut.
Och det frustrerar.
Jag var en marionettdocka
i samhällets dockteater.
Oförmögen att slita mig loss.

Jag hade aldrig lika mycket rätt till luften
för jag var inte idealbarnet de sökte.

Livet var inte mitt att leva.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-10 17:39



Bookmark and Share


  Thommy
Stark text med mycket känsla, tack för vacker läsning.
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence