Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat.

som lövet för vinden

som lätt smeker kinden

sådant hat växer sakta i hans hjärta

men han tiger och blundar ifrån denna oundvikliga smärta

som sliter hans hjärta mitt av på raken

ni kanske undrar

vad kallas den saken

det kallas det som många dött genom att förbruka

ren jävla avundsjuka




Övriga genrer av månljusstrimman
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-17 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman