Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slottet bortom molnen!

i slotten bortom molnen

finner mitt hjärta ro

i slottet bortom molnen

kan jag tänka mej att bo

där änglar sjunger vackra toner

och blommor där finns uti miljoner

där vattnet smakar vin

där där vindarna känns som smekningar

i slottet bortom molnen

finns min mor och far

i slottet bortom molnen

stannar de iallafall kvar

ej som på jorden

där alla de gör

ej som på jorden

de faller ner och dör-

men i slottet bortom molnen

sprids kärlek omkring

föräldrar med barn i handen dansar omkring

aldrig finns oron

aldrig finns hat

i slottet bortom molnen

där finner jag frid

i slottet bortom molnen

hamnar alla i sinom tid.




Fri vers av månljusstrimman
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-20 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman