Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mm

letar, trevar.
vart är jag?
taggar, nässor
demoner monster,
varför är jag här?
skogen blir allt tätare
mina lungor känner trycket från en stark mans hand
änglaland skriker jag, änglaland
handen försvinner och min väg jag kan fortsätta på
klättrar och river bort stora skinnslamsor från topp till tå
när jag sist kommer fram till frihetens grind
överfalls jag av den mest isande vind
jag slår
jag sparkar
jag biter
jag rör

inget illa det den gör

hjärtat slår dubbla volter
dubbla slag
men mitt huvud säger
du skall icke dö denna dag

jag fortsätter springa och masar mej fram mellan människokroppar

lägger upp mitt livs viktigaste beslut på disken
och halar upp plånboken

reor,
det var nära till döden
klädreor.




Övriga genrer av månljusstrimman
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-03-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman