Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen.

hur kunde jag vara så dum?
blotta tanken på det gör mej stum
stum av förvåning
stum av smärta
stum av allt det som finns i mitt hjärta
jag vill gallra bort och åh jag vill slänga
alla minnen jag försöker förtränga
allt som blev fel
allt som gick i kras
det är lättare att förklara med en vas
när en vas går i kras ramlar 1000 bitar ut
när mitt hjärta går i kras ramlar 1000 minnen ut
hemska dåliga dumma, och ja knäppa
och de gör jag allt för att kunna släppa
så vad föredrar du? en vas eller ett hjärta?
om du väljer hjärta
ett hjärta innehåller mycket smärta.




Fri vers av månljusstrimman
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-03-17 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman