WARNING!! toxic waste, so keep out and stay out .." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WARNING!! toxic waste, so keep out and stay out ..


Bara ord

blod
svett

&
några tårar

som de rinner nedför kinden
på en massmördare ståendes i ditt hus
när han sjunger godnattvisor för dina barn

sånna är vi
med piller, antidot och droger
injectioner med sjukdomar
allt för att slippa dem senare
då vi är döda

poeter som
känner känslostormar
trots att molnen inte syns ännu
inbillar
utpekar
och delar
ut

pungsparkarnas moral
när vi gräver i vårt skal
texterar om sakral
skapar en tidal
av heltal
återkommande i plural
så förvirringen blir total

och körd rakt upp i din anal

med sockerpiller
alkohol
LSD
och kanske en psykolog

för vi svenskar är bäst i världen
tar ödmjukt emot lite dropp
om vi betalat för den
och kanske till och med
låter någon hjälpa oss över vägen
men då är det mest
för att vi inte våga säga emot
ifrån
till
runt
och
kanske några steg åt sidan
för knivarna vässas
samveten förföljer dig


eller är medvetslösa
för det är enda gången jämställdhet fungerar hos oss
lukrativt tredimensionellt lever dig in i en roman
men inte fan bombar någon ditt hus
så du får väl

fantisera och filosofera
onanera och paradera
med att du tror på mera
hälsar på flera
rättvist agera
när du operera
hjärtat bröstet
sålde det på e-bay
men det var ju
för andras skull


och tackera
hela solnedgången
tendera
accelerera
marschera

och
kanske några steg åt sidan
för knivarna vässas
samveten förföljer dig
i landet lagom
där moralen står
med händerna runt ditt struphuvud
stegen åt sidan
som alla andra tar

ekar ...





ekar ..




ekar .


ekar i ditt bakhuvud
så du tassar på tånaglarna
bryter dem i flera dimensioner
för inte en jävel kan vara så perfekt

du sover på soffan
vägrar gå i terapi
och hör hur din fru
distanserat stönar i telefonluren
när du ringer hem från jobbet


men
du håller käften
för vi säger inte saker till varandra
det är vi för fega för

alldeles för fega
precis som alla andra poeter

nej vi säger inte saker till varandra
vi pressar
trycker
och förskjuter tre dimensioner
ned i två

hals över huvud
skallar vi molnen som inte finns ännu
inbillningen som skapar stormen




Övriga genrer av Silverprinsen.
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 16:53



Bookmark and Share


  om en Siri
Och jag applåderar, för dina underbara dikter
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverprinsen.
Silverprinsen.