Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker punkt nu

nya djup är funna
i platser ej besökta
av någon mänsklig varelse

dit en demon nästlat sig in
river sönder glömda dimensioner
& skapar hål som göder sig själva

skapad genom panspermin,
men hon tog också livet med sig
när hon gick

hålighetspandemin,
når hit men inte längre
(för mer finns inte)

hjärtat är en muskel,
absolut ingenting mer
och atlantis är bara myt




Fri vers av Silverprinsen.
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 13:24



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
å, dom tre sista raderna... mer poesi än så kan det inte bli.
2008-09-08

  Zabina
Mörker punkt nu. Ja, så känns den här texten. Jag kan bara undra vad livet har gjort mot dig, vad som hänt för att du ska skriva något som gör såhär ont.
\"Hjärtat är bara en muskel\"
Ja, det stämmer kanske, men en magisk muskel. Våga lita på ditt hjärta igen. Det är det som gör livet värt att leva.

Nu mår jag nästan illa för att jag är så hurtig och optimistisk. Någon ska vara det också ibland.

Ta hand om dig.
2007-08-23

  om en Siri
Gryyymmm dikt! Diggar specc
\"hjärtat är en muskel,
absolut ingenting mer
och atlantis är bara myt\"

Fortsätt skriv och vi alla blir LYCKLIGA!
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Silverprinsen.
Silverprinsen.