Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen.

varför föll du ned från himlen och träffade mej?! du kunde ha valt vem som helst att trilla ner på och förstöra dens liv. men nu valde du såklart mitt olycksaliga liv. det är ett rent helvete med kärlek egentligen

har förstått det nu. om jag kunde leva om mitt liv skulle jag inte födas. jag förtjänar inte att andas in luften på denna jord. andra som verkligen förtjänar den får aldrig känna smaken av frisk luft. och varför? jo för att jag andas in deras luft. tar det mest vackraste i världen ifrån dem... deras liv! utan luft finns inget liv.

om jag lyfter denna kniv. vad händer då? om jag sticker den i mitt sen länge brustna hjärta! vad skulle hända? vart kommer jag efter mitt förbannade och förstörda liv här på jorden! jag är rädd, oh så rädd. kommer jag till det brinnande helvetet under oss? eller upp till de vackra fluffiga molnen? självklart helvetet. himlen finns inte. existerar inte. det är en illusion som alla tror på, eller vill tro på. de ser molnen på himlen varenda dag och tänker, dit kommer jag såklart. är det verkligen så? fråga dej själv hur du ska vandra din tunga kropp på de nätta molnen. går inte eller hur? men du vill fortfarande tro på det. du vill inte se verkligheten i dina ögon.att det så kallade paradiset inte finns. du kommer neråt hur du än gör. vi föds ur jord och vi dör i jord. ingen kommer och lyfter våra bekymrade, tunga, döda kroppar från våra gravar. men ni intalar er att \"själen\" kommer upp till himlen, ur jorden. men finns själen? verkligen?! jag har aldrig sett min. har du? men jag har sett helvetet. och det helvetet kallas jorden. vår värld är den värsta platsen. det vidrigaste, smustigaste stället som existerar. vi är parasiter, vi är idioter, äckeln som våldtar unga flickor för nöjets skull. ja det är vår vardag. och det hemskaste är att vi är vana. vi vet att sånt händer varje dag. men vi bryr oss inte. vi sitter där hemma med en filt runt sej och dricker te och tänker på helt andra saker än att dagens barn ligger på gatan och dör, fryser ihjäl, säljer sej själva. dom har ingen stans vägen. dom vet inte vad kärlek är. kommer de någonsin att få uppleva det? nej. ingen av får det. vi har en illusion om hur kärlek ser ut. men ingen av oss, ingen! vet vad kärleken är. det är i själva verket helvetets bastu. det är värre än helvetet självt. ingen kommer levande därifrån. ingen!

vi lever och dör för kärleken. men är det värt det? för mej är kärlek inte värt något. se min familj dö. gör mej inget, se min älskade mördas utanför visby, bryr mej inte ett dugg. se mina vänner falla en och en för kärleken. det är mer än jag någonsin skulle klara. bespara mej era synder. jag har de värsta.

ni vill inte tro det för det händer inte dej själv. men tror du om det händer dej själv då?




Övriga genrer av månljusstrimman
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-03-20 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman