Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugarboy

Bakom sorgefloret där
ler en säregen mask
Av sårbarhet och ömhet
besatt

Något skriker sig hest
Någon håller desperat ljudet borta

Leva, leva och leva
Älska, älska och älska
igen..
Nu inte sen..

Bakom den steniga stranden
Bakom horisonten som vilar där
ser vi allt
Ljuset vi så ofta
kvävt men även befallt

Det finns..

© Nattsyster 2004-10-05




Fri vers av Nattsyster
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-02-19 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster