Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Var En Gång

Det var en gång en stjärna
som lyste klarast av dem alla
Den alla önskade sig något till
när de såg henne falla

Stjärnan med det klara sken
som väckte allas avund
Som nu faller ner och ner
i en gränslös avgrund

Energin som höll henne tog slut
och orden det var en gång
Blev det som passade in
i hennes alldeles egna sång




Fri vers av Edit
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-02-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit