Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖD

När livet bara rinner.
Då är det alla minnen som försvinner.
Allt om vad man gjort.
Det går för fort.
Man är bara inte beredd.
Förrän man blivit sedd.
Sedd utav döden.
Sen kommer bödeln.
Sen är man död.
när hela kroppen färgats RÖD.
Då finns man inte mer.
När hela kroppen tryckts ner.
Ner i underjorden.
Så glöm inte dem här orden.
Mina sista ord.
Nu när jag ligger under jord.




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-03 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer