Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Fel?

Jag vill veta hur du mår.
Vill veta vad du tänker på.
Varför är det jag som inte får.
Hatar att det ska vara så.

Bara jag får veta vad det är.
Så kan jag försöka hjälpa.
Så slipper du leva i besvär.
Så slipper jag ditt hjärta snärja.

För jag vill inte att du ska må dåligt.
Är det mitt fel?
Jag vet att detta låter löjligt.
Men utan dig så försvinner en stor del.

Del av mitt hjärta.
Så låt mig slippa smärta.




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-04-03 12:07



Bookmark and Share


    eva m h
Djupa frågor som vill ha svar!
2008-01-25

    sötsnö
bra dikt:)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer