Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill drömma.....

Jag vill inte somna,
för då måste jag vakna.

Jag vill inte vakna,
för då vet jag att det är sant.

Vill hålla mig kvar i drömmen,
ha känslan inom mig.

Men tyvärr så vet jag,
du är inte min älskling längre.

Det sliter sönder mitt hjärta,
snart går det inte att laga......




Övriga genrer av Tinisen
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-11 02:23



Bookmark and Share


    kivu
Vacker och levande. Det kommer man långt på.
2008-08-09

  Freeman
Det smärtar att läsa din dikt, du visar oss att du öppnat upp ditt hjärta så mycket att det känns som om det inte går att laga igen. <3

Mycket vackert skrivet!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen