Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårblyg

 

gyllene dagars blå fransar blottar

bleka kinders blyghet i din hand

 

leende kroppars spegling i fnittrande sjö uppdagar

bleka kinders längtan i din hand

 

trevande ögons  fladdrande vindskydd avslöjar

bleka kinders fräknekyssar 

 

i din hand 

 

 




Fri vers av karolina d
Läst 639 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 22:35



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Underbar vårblygt i blåaste blått...
skymtar en blåsippsbukett i din varma hand**
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d