Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång till christer


tack

 

Jag undrar om du

räknat alla mina sår

Jag undrar om du

lever av nåd

 

för alla mina kloka ord försvann

tavlan är vit

för månen sträckte för en stund ut sin hand

och spelade mig hit

 

Så tack

tack

tack för att du visa´mig

Tack

tack

tack för att du önskade mig hit

 

Du undrar om jag

reser med lätt bagage

Du undrar om jag

har svar på alla svar

 

men alla mina kloka ord försvann

tavlan är vit

för månen sträckte för en stund ut sin hand

och spelade mig hit

 

Så tack

tack

tack för att du visa´mig

Tack

tack

tack för att du önskade mig hit

 

 




Fri vers av karolina d
Läst 738 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-16 17:48



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi jag blev så rörd
2007-09-08

  Vind
Ja, jag har varit bort till myspace och lyssnat. Skön låt med din sång och ditt pianoackompanjemang. Tycker raden \"tack för att du önskade mig hit\" har en alldeles speciell utstrålning.
2007-08-16

  Lilla My* VIP
Vilken vacker sång! O jag hör dig sjunga den!:)
Vad roligt att se dig här igen vännen**
Välkommen tillbaka!!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d