Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du går i Am D och G


Convalescent home

It\'s a bad weather
to day

and I don\'t care




Övriga genrer av Trehundra.år.senare
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-04-22 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trehundra.år.senare
Trehundra.år.senare