Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren kom, och hon sa


Thus spoke..

Röd målade naglar och
sebra randigt linne,

jag gillar din tröja. Den passar dig idag.




Övriga genrer av Trehundra.år.senare
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-12 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trehundra.år.senare
Trehundra.år.senare