Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgongympa

klä av dej

nu
och glömm dina hämningar,
sjunk ihop på soffan och känn
din kön bulta,
för ner armarna och känn

ditt kön bli slak, långsamt. börja rycka





Övriga genrer av Trehundra.år.senare
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-24 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trehundra.år.senare
Trehundra.år.senare