Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om räddsla att mista någon


Älskade du



Räddsla känner jag för att förlora dig vill ha dig här så ofta det går

älskar dig så högt och vill ej att du ska försvinna att ha dig är som att vinna


Räddsla kommer när du pratar om att flytta vad gör det för nytta


Räddsla kommer när jag vet att du mår dåligt och jag vet att jag inte kan göra något


Räddslan kommer när jag tror att det hänt dig något och .......


jag kan inte säga att jag inte kan leva utan dig för det kan jag men jag vill inte




Fri vers av blacki_frännfors
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blacki_frännfors
blacki_frännfors