Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten dikt till nån man tycker om


dålig da som blir bra


Rengnet öser ner här utan för och jag är på skit dåligt humör

men en tanke når mig och får mig att känna mig varm inom mig ja jag tänker jue på dig




Övriga genrer av blacki_frännfors
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-03 18:36



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte fint skrivet gumman <3
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

blacki_frännfors
blacki_frännfors