Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töm mina tankar

Låt mina ögon
blunda
för jag vill inte se

Låt mig skrika
högt
tills jag tappar orden

Låt mina tårar
falla
för jag orkar inte mer


Låt mig förstå
varför en måste gå..




Fri vers av Knas_
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-03-05 11:35



Bookmark and Share


    carimba
Oj, den här berör mig, så smärtfylld. De tre korta veerserna stegrar diktens känsla på ett skickligt sätt...
2005-03-20

  Manal
En dikt fylld med känslor, gillar.
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_