Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter och uppror


Natt

Förlorade
Borta

Oansenligt korta

Gone astray
I wont pray
Never again

Vinden för mig åt rätt håll

Stryktålig och hjärtansvänlig
Charmig och sävlig
Ödesfallande och krävande

....dig

Lurar bakom falska skratt

Jag är dag
inte natt

Jag är jag
inte Matt

20/2 2005 © Nattsyster




Fri vers av Nattsyster
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-03-06 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster