Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bless me father..


To someone

Välsigna mig
Jag agerar inte klokt och förnuftigt
i dessa dagar

Välsigna mig
Hon som lidit
Hon som stridit

Gröna ögon
trötta och blanka
Gröna ögon
trötta med starka

Välsigna mig...

Ge mig kärleken
havet och kusten
Ge mig den brinnande lusten

Välsigna mig
ty hon vill ha
Hon kallar på
och kräver ödets lag..

Din röst från fjärran
då dina andetag delas med mig
och ditt skratt

Jag är och förblir besatt

Jag är och förblir din natt..

© Nattsyster 23/02 -2005








Fri vers av Nattsyster
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-03-06 12:21



Bookmark and Share


  Baldy
Jag undrar vem..?
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster