Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idiotens självförnekelse


precis som igår - aldrig som idag


sockersöta sockerbitar som flyter omkring i din svarta kopp som väntar på att sjunka till den livlösa botten.

alltid som i drömmen - ibland som en självförnekelse

långsamt nedför trappan, som en gång var grå. Du tvekade aldrig då.

men på sista tiden du ger mig förändringars själ att tro på




ge mig din hand. jag lovar att följa dig in i det ljusa mörkret.





Fri vers av NeverAngel
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel