Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en röst


Jag vill bo där du bor
bo där du andas
där luft är luft
och längtan blandas
med sång
jag vill lyssna och förvandlas
en sista gång -
jag ska inte falla samman
jag ska inte brytas sönder
till jord
jag ska dansa och gå under
till pulsen av din ord
som sjunger om verkliga avsikter
som sjunger om verklig smärta
som krossar min bröstkorg
och blottar mitt harhjärta

Jag vill förtvina till ett frö
och växa i ditt bröst
till blommor som inte minns
någon avskedshöst
jag vill växa
till dig, till ditt regn
och din röst -
som väcker mig ur tusenårig sömn
som kysser mig ur en tusenårig dröm
som gör min ryggrad rak -

av din röst ska jag bygga
mina väggar och
mitt tak







Fri vers av Bror
Läst 1110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 01:36



Bookmark and Share


    mel
du sätter ord på alla mina förvirrade känslor.
2008-08-10

    ej medlem längre
Väldigt vackert.....
2007-06-18

  Lola
Vilken vacker kärleksförklaring.
Så att dey liksom värker i bröst och suger i magen när man läser. Du smittar mig med fjärilar. Bra!
2007-06-16

  stella
Här hörs Bob Ms No woman no cry...Så bra!
2007-06-07

    popoffer
jag finner inga ord. hur lyckas du alltid skriva till mitt hjärta?
2007-05-13

    ej medlem längre
Vacker längtan..
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bror