Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burn your lips

Jag vet att du har

det där ljudet
från diskmaskinen

i huvudet på natten.




Övriga genrer av Trehundra.år.senare
Läst 630 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-14 20:08



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
hjälp.
Än en gång.
Jg vet inte varför men du.. Du rockar.
Kort. Bra. Snyggt.
Du rockar, jag är lite kär.

Om jag får vara det?
2007-11-11

  Amina
tinnituss
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Trehundra.år.senare
Trehundra.år.senare