Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 Ton Trafik

Står på bron och tittar ner
Tittar på 20 ton trafik
Tänker vill inte finnas mer
För där på vägen hör ingen mitt skrik

Tar ett steg närmare kanten
Men blev fundersam på min familj
Alltid i familjen var det jag som var klanten
Så detta är nog det som dom vill

Jag blundar och sjunker framåt
Jag känner asfalten i mitt ansikte
Nu har mitt liv förgått

Så nu sitter jag i himlen å tittar ner
Å tänker att där slipper jag leva något mer




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 16:36



Bookmark and Share


  TonySoderlund1
Du Borde få en oscar för den här den är så bra
2007-09-20

  Amina
man vill och man vågar inte och man vill inte...
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer