Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ängel

Det sägs att när du föddes så regnade det...
Men det var bara gud
som grät när han förlorade sin vackraste ängel
Och det är du..<3




Fri vers av mayangelsleadyouin
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 19:05



Bookmark and Share


    Marre4
Den var väldigt fiiiin
2007-05-31

  Hinata
Fin dikt!:)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mayangelsleadyouin