Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor finns tankar försvinner aldrig

Det finns känslor som aldrig tar slut
Minnen som aldrig suddas ut

Jag har känslor för dig
Det enda jag tänker på är dig

Du betyder allt för mig
Tankar består av dig



Mitt hjärta går i tusen bitar utan dig så jag ber dig om en sak..

Lämna mig Aldrig ! \'\'/ Jag klarar det inte




Övriga genrer av mayangelsleadyouin
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-05-28 21:12



Bookmark and Share


  Hinata
Bra, så sant. Att vissa minnen och känslor aldrig försvinner alltså.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mayangelsleadyouin