Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets skugga


Jag har aldrig skrikit så högt
och tyst
Jag har aldrig förrut
hört mitt hjärta
tystna
Jag har aldrig levt
aldrig lovat.

Skrik i mörker
djupt in i själens skugga,
själen som sover.

Röster i mörkret
mörkret så varmt
så mjukt
som mitt vetande.

Sedan blir allt tyst
och jag slänger ut alla skrik
röster och oväsen
så att mitt medvetande får fred
till att leva.




Övriga genrer av Eyglo
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo