Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur de dödas dagbok



En längtan klarare för mig nu
driver jag viljelöst runt
Den värld vi gärna skapar
tycks mig nu vara slut

För varje steg våra tunga fötter tar
nöts en bit av sulan av
Den tjärdoftande asfalten vet
ett stycke liv har slitits itu

I de tysta syntes jag
återkom dagligen till dennes bar
Lät mig smakas
jag drack ur de svarta hav




Fri vers av jerker
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-30 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker