Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!!Pappa varför fick jag aldrig gå med röda tofflor!!!



R
a
k
t
fram
tar slut
L
ä
g
g
s
ner
Packas itu
L
i
g
g
a
still
sår och plåster
K
a
n
jag
bli stor
G
å
med
fina tofflor




Fri vers av jerker
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-07-15 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker