Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vad



Livlöst ligga
att passeras
för mycket tid
vem vill bara stirra
skit i att andas
bandagera
stilla blodet
låt de inte flyta och smeta på golvet
torka upp och passera
tack och adjö




Fri vers av jerker
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-09-14 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker