Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påbörjad och fortsätter



I en värld där man aldrig vaknar
sover man en sömn utan drömmar

Ett sår är jag och livet
illa skuret med trasade kanter




Fri vers av jerker
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 20:38



Bookmark and Share


    Charlotte S
Ett bräckligt poem som ljuder konstant ur ett konstaterande.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker