Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motstridigheter

motstridigheter
känslornas sammanhållning
i sönderfallet




Bunden vers (Haiku) av Erik Jansson
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-06-01 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson