Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning är inte relativt

För dig handlar sanning om hur det verkar
För mig om hur det är

Du pratar så mycket
Hånfulla ord bakom starka ryggar

Jag försvarar
Alla är inte som du

Din fasad är så verklig
Du lurar till och med mig ibland
Men sen är dina vänner
tråkiga
fula
och fulla av övermod

Jag talar mest när jag måste
och är ärlig mot mig själv och andra

Du vinner nu
Är den omtyckta

Men en dag kommer du ha glömt
vad som egentligen är sant

Då kommer jag ha mig själv kvar

Du kommer bara ha en trasig mask
och en sargad självbild









Fri vers av OriginalOfTheSpecies
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OriginalOfTheSpecies