Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 maj 2

jag är rädd rädd rädd rädd
jag så rädd rädd

för att svika jag igår

jag vill inte svika Fanny 14 år som levde för framtiden hela tiden

jag vill kunna åka tillbaka i drömmen och säga

att Fanny 14 år det är okej att inget funkar nu,
allt kommer att funka sen.

förlåt om det får åt helvete

förlåt Fanny 14




Fri vers av OriginalOfTheSpecies
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OriginalOfTheSpecies