Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mödan

Mödan att vakna på morgonen, att ta sig ut ur sängen. Mödan att klä på sig, att gå ut och möta människor. Mödan att tala med de som sitter mitt emot, de som inget har att säga. Mödan att gång på gång vara tvungen att gå förbi det där fönstret, se en enstaka kund. Mödan att älska någon som endast bryr sig om ära och heder. Mödan att vakna vid dess sida. Mödan att ta sitt liv, utan att ha ångest. Mödan att roppa ut, någonting är fel. den mödan orkade aldrig jag bära på mina axlar. Jag vandrar apatiskt upp och ner och ner och ner för gator och torg utan mål eller förväntningar.




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-03-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn