Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstå mig



Din blick är talande, sluta se mig som en skör fjäril


Se mig som människa, med könlösa tankar och känslor.


Enda sen du var liten har du blivit lärd


Att sådana som jag är vackra dockor som man ska behandla varsamt


Du tror nog att du gör mig en tjänst när du kallar mig vacker


Just nu
vill jag vara allt annat än vacker




Fri vers av kris b
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-06-10 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kris b