Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FASADER

Du vet

Fasaderna kan dra åt helvete

De bryter sakta ner dig

Tills din själ har satt sig i dina märkeskläder




Fri vers av kris b
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-06-10 14:43



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag håller med dig
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kris b