Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning kommer


De blir mörkt igen
även natten är ensam

Långsamt skrider den frammåt
bäddar säng åt dager

Ensam är du kära mörker
tyst och stilla

Du viskar i mitt öra
vaggar mig till tröst

Kan inte längre sova
du stannar ett slag




Fri vers av jerker
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker