Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Du är..

..ljuset i mitt mörker
..stjärnorna på natten
..glitter i månsken
..solnedgång i skymning
..vårens vackraste blomma
..dom skimrande såpbubblorna på sommaren
..röda smultron på strå
..vinterns första snöflinga
..värmen i en sprakande eld
..den porlande bäcken i skogens mitt
..älvorna som dansar i dimma
..musiken i mina öron
..morgondagg på nyutslagen ros
..min glädje i livet
..min himmelska drog
..mitt allt.

Du är alltid i mitt hjärta


Det är du
Anna




Fri vers av Knas_
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-03-20 19:24



Bookmark and Share


  Oproficiell
Tack Sara du är go du!
Hade jag bättre ordförråd så hade jag skrivit en dikt till dig också..har tänkt på det länge nu..men jag är för svag i ordförrådet som vanligt! det går segt för mig!
Love you very very very very very very very much!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_