Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur de dödas dagbok II


Klara skrik på sena timmar
Tänk att lilla du är rädd för natten
Jag kan lika gärna spöka dag
Att ligga till rätta
frossa på köttets lätja
Varför ligga här och tjuta
när allt de goda man kan sluka
Mitt hem är här stilla och sakta
Jag begår mord på de lilla vackra
Vad för ont jag än må säga
förlåt mig släpp låt mig få falla




Fri vers av jerker
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker