Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar bränner

Mina tårar bränner längs kinden
mina känslor ömmar
mitt hjärta slår i mitt bröst

saknaden hänger över mig
en mörk skugga som följer mig
nattsvart och tom

Fuktig kind i vintermörker
ensamheten väntar på mig

Den drar i mig
Vill ha mig

Så som du en gång gjorde
så som jag en gång kände

mina svallande känslor
sviker mig
åter igen




Fri vers av Louise
Läst 715 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-16 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise
Louise