Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger fri

Ännu ett uppbrott
ett välbekant kaos
dock

flytt.. igen
eget val
men ialla fall
vemod

ett nytt land
en ny tid

lämnar glädje
och sorg
bakom mig

tror jag

för att börja på nytt

spännande

så varför
gråter jag då. .




Fri vers av Zache
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-07-03 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache